Tani mund të dini se cilat aplikacione po ua harxhojnë baterinë në iPhone

0

Përditësimi i ardhshëm i iOS 12 do të përfshijë një veçori të re të monitorimit të baterive që detajon cilat aplikacione po ua shkurtojnë jetëgjatësinë telefonëve.

Me veçorinë e re ju mund të shikoni statistikat grafike se cilat aplikacione kanë ndikuar në shuarjen e baterisë.
Në vend që thjesht të shihni një përqindje dhe sasi kohe në ekran, së shpejti do të jeni në gjendje të shikoni ata që shkaktuan harxhimin e baterisë.