Taravari: Me Alternativën kemi bashkëpunuar mirë, qytetarët na votuan që mos të bëhemi pjesë e programit LSDM-BDI

Sekretari i Përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari në paraqitjen e tij në ClickPlus në TV21 tha se në përgjithësi kanë pasur bashkëpunim të mirë me Alternativën, por që nuk mund të komentojë vendimin e tyre që të bëhen pjesë e Qeverisë.

“Është punë e brendshme e Alternativës, nuk mund të përzihemi në punët e brendshme. Në parim parim qytetari në 15 korrik të 2020 koalicionit Alternativa dhe Aleanca i kanë dhënë votë për të mos qenë pjesë e programit të korruptuar sikur që ishin LSDM-ja dhe BDI-ja”, tha mes tjerash Taravari.