Taravari:Mjafton të jesh në pushtet dhe çdo gjë tē lejohet!

0

Arben Taravari

Tash më çdo gjë është e qartë rreth rastit të Almirit. Në fotot është babai i vrasësit Boban Iliç.
Mjafton të jesh në pushtet dhe çdo gjë tē lejohet!

Сега веќе се е јасно околу случајот на малиот Алмир од Куманово. Во сликите е таткото на Бобан Илиќ.
Доволно е да си дел од власта, и се ти е дозволено!

#ЖивотЗаСите
#НемаПравдаНемаМир