Tayna largon nga teksti Dafinën në projektin e përbashkët muzikor

Dy këngëtaret shqiptare Tayna dhe Dafina Zeqiri në 2019 sollën projektin muzikor të titulluar “Bye Bye”.

Mirëpo pas disa kohësh dyshja i prishën raportet dhe e larguan njëra tjetrën nga rrjetet sociale.

Ndërsa projektin muzikor që artistet e sollën po e përformojnë ende në koncerte, por kësaj radhe Tayna ndryshoi një pjesë.

“Bashkë na kur vina, kërkush mo veç Tayna e Dafina”, është pjesa e tekstit e Tayna e ndryshoi dhe e thotë: “Kërkush mo, veç Tayna e Doruntina”.