Të enjtën fillojnë “Takimet poetike të Karadakut”

Të enjtën (11.03.2021) me fillim nga ora 15;00, në Kumanovë mbahet Ora letrare në kuadër të edicionit XXIX-të të manifestimit tradicional letrar, “Takimet poetike të Karadakut”. Në këtë manifetim të rëndësishëm kulturore për shqiptarët e Kumanovës, përveç poetëve nga Maqedonia e Veriut, do të marrin pjesë pjesë edhe poetë të njohur nga Shqipëria dhe Kosova. /LAJM