“Të gjithë për Medvegjën”, kjo është lista e shpëtimit e udhëhequr nga Muharrem Salihu

0

Në komunën e Medvegjës është certifikuar sot koalicioni “Të gjithë për Medvegjën” me numrin 5, që do të udhëhiqet nga veprimtari dhe biznesmeni i njohur Muharrem Salihu.

Kjo është përbërja e listës së koalicionit:

1.Muharrem Salihu, biznesmen
2.Fehmi Beha. Jurist i diplomuar-Ramabajë
3. Xhemile Emini. Ekonomiste- Medvegjë
4.Bajram Mustafa. Inxhinier-Agronomie,Tupallë
5.Gani Krasniqi. Profesor- Gërbac
6.Teuta Syla. Juriste e diplomuar- Banjë e Siarinës
7.Esmira Sadiku.Ekonomiste e diplomuar-Ramabajë
8.Florim Rama.Absolvent në informatikë dhe menaxhim -Medvegjë
9.Egzona Halimi. Absolvente komunikim masivë
10.Emir Veseli. Ekonomist-Medvegjë
11.Besart Salihu.Ekonomist-Banjë e Siarinës
12.Fahrije Haziri. Ekonomiste-Banjë e Siarinës

Zgjedhjet lokale në Medvegjë do të zhvillohen më 8 shtator. (INA)