Të lënduarit në aksidentin tragjik në Bullgari janë në gjendje stabile

Komisari kryesor për siguri kundërzjarrit dhe mbrojtje të popullatës në MPB e Bullgarisë, Nikollaj Nikollov për Nova TV ka deklaruar se gjendja e të mbijetuarve në tragjedinë në Bullgari, në autostradën “Struma” është stabile. Ata janë të vendosur në spitalin “Pirogov” në Sofje.

Autoritetet bullgare po tentojnë që të sigurojnë deklarata nga personat të cilët i kanë mbijetuar tragjedisë me cka do të ju ndihmonte organeve hetuese që të konfirmojnë arsyet.

Rajoni i aksidentit tani më tre është i ndërprerë dhe askush nuk mund të afrohet deri tek vendi, shkruajnë mediat bullgare,