Të lumtë Zaev, i barazove rastet sociale me mësimdhënësit

0

Urim Saliu

Të lumtë kryeministër. I barazove më në fund pagat e rasteve sociale me ata të mësimdhënësve duke I shndërruar automatikisht këta të fundit në raste sociale dhe duke ua fashitur dinjitetin përgjithmonë. Por çfarë mësimdhënësish kemi ne pak e kemi. Vazhdo me fshesën.