Shqiptarja Mira Murati e Inteligjencës Artificiale ka një lajm të mirë

Së shpejti do të mund të provoni vetë gjeneruesin e tekstit në video të OpenAI. Në një intervistë me The...
Lajme të ngjajshme Diaspora

Këshilli gjyqësor ia mori imunitetin gjykatësit suprem Georgiev dhe e miratoi paraburgimin të tij

Votojnë të sëmurët, personat të pafuqishëm dhe të burgosur para rivotimit të nesërm për zgjedhjet parlamentare në shtatë vendvotime

Mexhiti optimist: Mendoj se puna e kryeparlamentarit është e kryer

Platformat e Metës, përfshirë Facebook dhe Instagram, dolën jashtë funksioit për mijëra përdorues në të gjithë botën këtë të martën...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Këshilli gjyqësor ia mori imunitetin gjykatësit suprem Georgiev dhe e miratoi paraburgimin të tij

Votojnë të sëmurët, personat të pafuqishëm dhe të burgosur para rivotimit të nesërm për zgjedhjet parlamentare në shtatë vendvotime

Mexhiti optimist: Mendoj se puna e kryeparlamentarit është e kryer

Ann Bratton nga Shtetet e Bashkuara mendoi se kishte gjetur një aksion, ku do të investonte gjashtë mijë dollarë dhe...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Këshilli gjyqësor ia mori imunitetin gjykatësit suprem Georgiev dhe e miratoi paraburgimin të tij

Votojnë të sëmurët, personat të pafuqishëm dhe të burgosur para rivotimit të nesërm për zgjedhjet parlamentare në shtatë vendvotime

Mexhiti optimist: Mendoj se puna e kryeparlamentarit është e kryer

Rritja e mediave sociale filloi me Facebook dy dekada më parë. Entuziazmi fillestar ia la vendin zhgënjimit dhe kritikave të...
Lajme të ngjajshme Teknologji

Këshilli gjyqësor ia mori imunitetin gjykatësit suprem Georgiev dhe e miratoi paraburgimin të tij

Votojnë të sëmurët, personat të pafuqishëm dhe të burgosur para rivotimit të nesërm për zgjedhjet parlamentare në shtatë vendvotime

Mexhiti optimist: Mendoj se puna e kryeparlamentarit është e kryer

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka realizuar ‘podcast’ e radhës, ku mysafir ka pasur sipërmarrësin shqiptar nga komuna e Drenasit,...
Lajme të ngjajshme Teknologji

Këshilli gjyqësor ia mori imunitetin gjykatësit suprem Georgiev dhe e miratoi paraburgimin të tij

Votojnë të sëmurët, personat të pafuqishëm dhe të burgosur para rivotimit të nesërm për zgjedhjet parlamentare në shtatë vendvotime

Mexhiti optimist: Mendoj se puna e kryeparlamentarit është e kryer

Eurostat ka publikuar statistikat e flotës së automjeteve që lëvizin në Bashkimin Evropian apo në shtetet kandidate për t’u anëtarësuar...
Lajme të ngjajshme Teknologji

Këshilli gjyqësor ia mori imunitetin gjykatësit suprem Georgiev dhe e miratoi paraburgimin të tij

Votojnë të sëmurët, personat të pafuqishëm dhe të burgosur para rivotimit të nesërm për zgjedhjet parlamentare në shtatë vendvotime

Mexhiti optimist: Mendoj se puna e kryeparlamentarit është e kryer

Programi ChatGPT dhe programe të tjera të ngjashme të inteligjencës artificiale u bënë pothuajse menjëherë një burim i kollajshëm kopjimi....
Lajme të ngjajshme Aktuale

Këshilli gjyqësor ia mori imunitetin gjykatësit suprem Georgiev dhe e miratoi paraburgimin të tij

Votojnë të sëmurët, personat të pafuqishëm dhe të burgosur para rivotimit të nesërm për zgjedhjet parlamentare në shtatë vendvotime

Mexhiti optimist: Mendoj se puna e kryeparlamentarit është e kryer

Në një vendim historik, Komisioni Amerikan i Letrave me Vlerë dhe Këmbim ka miratuar 11 fonde spot Bitcoin, duke përfshirë...
Lajme të ngjajshme Teknologji

Këshilli gjyqësor ia mori imunitetin gjykatësit suprem Georgiev dhe e miratoi paraburgimin të tij

Votojnë të sëmurët, personat të pafuqishëm dhe të burgosur para rivotimit të nesërm për zgjedhjet parlamentare në shtatë vendvotime

Mexhiti optimist: Mendoj se puna e kryeparlamentarit është e kryer

INA- Iliria News Agency e shpallë Mira Muratin personalitet shqiptar të vitit 2023, duke vlerësuar arritjet e saj të konsideruara...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Këshilli gjyqësor ia mori imunitetin gjykatësit suprem Georgiev dhe e miratoi paraburgimin të tij

Votojnë të sëmurët, personat të pafuqishëm dhe të burgosur para rivotimit të nesërm për zgjedhjet parlamentare në shtatë vendvotime

Mexhiti optimist: Mendoj se puna e kryeparlamentarit është e kryer

Associated Press E humbëm Twitter-in dhe e fituam X-in. I provuam Bluesky-in dhe Mastodon-in (epo, disa nga ne e bëmë)....
Lajme të ngjajshme Aktuale

Këshilli gjyqësor ia mori imunitetin gjykatësit suprem Georgiev dhe e miratoi paraburgimin të tij

Votojnë të sëmurët, personat të pafuqishëm dhe të burgosur para rivotimit të nesërm për zgjedhjet parlamentare në shtatë vendvotime

Mexhiti optimist: Mendoj se puna e kryeparlamentarit është e kryer

ME TE LEXUARA

32 minuta
TikTok po teston postimin e videove një orëshe?
1 ditë
Google Maps zbulon përditësimin më të fundit
1 ditë
Google shton përdorimin e inteligjencës artificiale në motorin e kërkimit në internet

TË FUNDIT

32 minuta
TikTok po teston postimin e videove një orëshe?
1 ditë
Google Maps zbulon përditësimin më të fundit
1 ditë
Google shton përdorimin e inteligjencës artificiale në motorin e kërkimit në internet
4 ditë
Facebook dhe Instagram “nën hetim” nga BE, krijojnë varësi te të miturit
6 ditë
Ndalohet një 19-vjeçar në Tetovë, ka shpërndarë materiale raciste dhe ksenofobike