Musk pranon se Twitter tani vlen më pak se sa gjysma e asaj që ka paguar

Drejtori ekzekutiv i Twitter Inc, Elon Musk u ka ofruar punonjësve të kompanisë së mediave sociale grante aksionesh, sipas të...
Lajme të ngjajshme Teknologji

Escobar: Asociacioni do të bëhet edhe nëse s’do Kurti, nuk varet nga ai

Mexhiti: Shkarkimi i drejtorit të Kardiokirurgjisë nuk ndërlidhet me çështje politike

QKC: Mungojnë 340 zjarrfikës, automjetet janë mesatarisht të vjetra 27 vjet, më e vjetra është e vitit 1966

Apple dje e mbajti eventin e përvitshëm WWDC, ku prezantoi pajisje dhe shpalosi planet për të ardhmen. Por prezantimi dhe...
Lajme të ngjajshme Teknologji

Escobar: Asociacioni do të bëhet edhe nëse s’do Kurti, nuk varet nga ai

Mexhiti: Shkarkimi i drejtorit të Kardiokirurgjisë nuk ndërlidhet me çështje politike

QKC: Mungojnë 340 zjarrfikës, automjetet janë mesatarisht të vjetra 27 vjet, më e vjetra është e vitit 1966

Këto janë kufjet e gjeneratës së re të prezantuara nga Apple. “Apple Vision Pro” është ndërthurje mes botës reale dhe...
Lajme të ngjajshme Teknologji

Escobar: Asociacioni do të bëhet edhe nëse s’do Kurti, nuk varet nga ai

Mexhiti: Shkarkimi i drejtorit të Kardiokirurgjisë nuk ndërlidhet me çështje politike

QKC: Mungojnë 340 zjarrfikës, automjetet janë mesatarisht të vjetra 27 vjet, më e vjetra është e vitit 1966

Për Korkor-in, 26 vjeç, celularët janë një burim i pafundmë ankthi. “Kurdoherë që shoh se kam disa mesazhe njëkohësisht, më...
Lajme të ngjajshme Teknologji

Escobar: Asociacioni do të bëhet edhe nëse s’do Kurti, nuk varet nga ai

Mexhiti: Shkarkimi i drejtorit të Kardiokirurgjisë nuk ndërlidhet me çështje politike

QKC: Mungojnë 340 zjarrfikës, automjetet janë mesatarisht të vjetra 27 vjet, më e vjetra është e vitit 1966

iOS ka një veçori “Battery Health” që mungon si një veçori origjinale në Android për të treguar kapacitetin maksimal të...
Lajme të ngjajshme Teknologji

Escobar: Asociacioni do të bëhet edhe nëse s’do Kurti, nuk varet nga ai

Mexhiti: Shkarkimi i drejtorit të Kardiokirurgjisë nuk ndërlidhet me çështje politike

QKC: Mungojnë 340 zjarrfikës, automjetet janë mesatarisht të vjetra 27 vjet, më e vjetra është e vitit 1966

Sistemet e inteligjencës artificiale, si ChatGPT-4, Bard, dhe Baidu, po përhapen me shpejtësi në të gjithën botën e internetit. Ekspertët...
Lajme të ngjajshme Teknologji

Escobar: Asociacioni do të bëhet edhe nëse s’do Kurti, nuk varet nga ai

Mexhiti: Shkarkimi i drejtorit të Kardiokirurgjisë nuk ndërlidhet me çështje politike

QKC: Mungojnë 340 zjarrfikës, automjetet janë mesatarisht të vjetra 27 vjet, më e vjetra është e vitit 1966

Ka pasur thashetheme të ndryshme të cilat pretendonin se eventin e saj të Galaxy Unpacked të prezantimit të Galaxy Z...
Lajme të ngjajshme Teknologji

Escobar: Asociacioni do të bëhet edhe nëse s’do Kurti, nuk varet nga ai

Mexhiti: Shkarkimi i drejtorit të Kardiokirurgjisë nuk ndërlidhet me çështje politike

QKC: Mungojnë 340 zjarrfikës, automjetet janë mesatarisht të vjetra 27 vjet, më e vjetra është e vitit 1966

Vera është në prag dhe të gjithë marrim masa për t’u mbrojtur nga dielli dhe për të qëndruar sa më...
Lajme të ngjajshme Teknologji

Escobar: Asociacioni do të bëhet edhe nëse s’do Kurti, nuk varet nga ai

Mexhiti: Shkarkimi i drejtorit të Kardiokirurgjisë nuk ndërlidhet me çështje politike

QKC: Mungojnë 340 zjarrfikës, automjetet janë mesatarisht të vjetra 27 vjet, më e vjetra është e vitit 1966

Mbikëqyrësi japonez i privatësisë të premten bëri të ditur se e ka paralajmëruar OpenAI – start-up-in e mbështetur nga Microsoft...
Lajme të ngjajshme Teknologji

Escobar: Asociacioni do të bëhet edhe nëse s’do Kurti, nuk varet nga ai

Mexhiti: Shkarkimi i drejtorit të Kardiokirurgjisë nuk ndërlidhet me çështje politike

QKC: Mungojnë 340 zjarrfikës, automjetet janë mesatarisht të vjetra 27 vjet, më e vjetra është e vitit 1966

Kufjet e ardhshme të realitetit virtual të Apple, pritet të quhen Reality Pro dhe do të prezantohen për herë të...
Lajme të ngjajshme Teknologji

Escobar: Asociacioni do të bëhet edhe nëse s’do Kurti, nuk varet nga ai

Mexhiti: Shkarkimi i drejtorit të Kardiokirurgjisë nuk ndërlidhet me çështje politike

QKC: Mungojnë 340 zjarrfikës, automjetet janë mesatarisht të vjetra 27 vjet, më e vjetra është e vitit 1966

ME TE LEXUARA

2 orë
Apple e prezanton MacBook Air-in me madhësi prej 15 inçësh
3 orë
Apple prezanton kufjet e gjeneratës së re, kushtojnë 3499 Dollarë
1 ditë
Pse grupet e WhatsApp-it i bëjnë keq shëndetit tonë
1 ditë
Android 14 mund të sjellë funksionin e shëndetit në telefona dhe tableta
1 ditë
A po nxitohemi me inteligjencën artificiale?

TË FUNDIT

2 orë
Apple e prezanton MacBook Air-in me madhësi prej 15 inçësh
3 orë
Apple prezanton kufjet e gjeneratës së re, kushtojnë 3499 Dollarë
1 ditë
Pse grupet e WhatsApp-it i bëjnë keq shëndetit tonë
1 ditë
Android 14 mund të sjellë funksionin e shëndetit në telefona dhe tableta
1 ditë
A po nxitohemi me inteligjencën artificiale?