Telefoni celular i ri Galaxy: Samsung tregon se kur do të prezantohet zyrtarisht

Më 23 shtator, Samsung do të njoftojë një telefon inteligjent të ri Galaxy. Duhet të jetë Galaxy S20 Fan Edition.

Pak më shumë se një muaj më parë, Samsung prezantoi Note 20 në një ngjarje në internet, pasuar pak më pas nga Galaxy Z Fold2 dhe tani një telefon inteligjent tjetër Galaxy është afër.

Kompania njoftoi një ngjarje në faqen e saj të internetit për të mërkurën, më 23 shtator.

Titulli për ngjarjen është “A je një tifoz”, i cili tregon qartë fillimin e Samsung Galaxy S20 Fan Edition. Ky është një degëzim më i lirë i modelit nga viti i kaluar.

Disa detaje teknike të telefonit celular kanë dalë paraprakisht.

Telefoni inteligjent duhet të vijë në të dy versionet 4G dhe 5G. Ka një Snapdragon 865 (5G) ose çipi i brendshëm i Samsung Exynos 990 (4G).

Telefoni celular gjithashtu vjen me një ekran 120Hz AMOLED dhe një konfigurim të trefishtë të kamerës.

Çmimi për Samsung Galaxy S20 FE vlerësohet në 649 deri në 699 euro. Më shumë detaje do të jenë në dispozicion më 23 shtator nga ora 16:00.