Tërmet i fuqishëm në Tetovë, dridhet edhe Shkupi e Prishtina

Sapo ndodhi një tërmet i fuqishëm në Tetovë, Nuk dihet ende se sa ishte shkalla e rihterit. Siç ka paralajmëruar instituti sizmik Maqedoninë do ta dridhin shumë tërmete këtë muaj. Tërmeti është ndier edhe në Shkup dhe Prishtinë.