Tërmeti në Turqi/ Hoxha nga Shkupi me mesazh për ata që ndertojnë banesa

Tërmeti në Turqi le të merret si mesazh për autoritetet e vendit se kujt i japin leje ndërtimi. Kështu thotë imami nga Shkupi, Llokman Kamberi.
Nëpërmes një statusi në rrjetet sociale hoxha në fjalë ka thënë se autoritetet duhet të kenë kujdes se cilit ndërtues i japin leje ndërtimi dhe duhet sipas tij të kontrollohet materiali ndërtues.
“Mesazhi për ne dhe autoritet perkatëse, dhe për ata që ndertojnë banesa. Keni kujdes, kujt i jipni leje, kontrolloni ata me qfar materiali i bëjnë. Se mos dhasht Zoti një termet si ky, gjitha politankat kan per të u rrëzu mbi qafën e banoreve!”, ka shkruar Kamberi.