Tetovarja 17 vjeçe niset nga Zvicra por nuk arrin në shtëpi, prindërit e shpallin të zhdukur

0

Nga SPB-ja në Tetovë njoftojnë se më datë 11.09. 2018 rretë orës 14.00, 54-vjeçari F.A. nga fshati Neproshten i Tetovës, ka denoncuar se, më datë 09.09.2018, me autobus nga Zvicra për në Tetovë ku përkohësisht ka punuar si kujdestare vajza e tij, nuk është kthyer në shtëpi vajza e tij 17-vjeçe.

Gjithashtu nga SPB-ja në Tetovë njoftojnë se merren të gjitha masat për gjetjen e lokacionit dhe kthimin e të miturës në shtëpi.