Tetovë: Te shtëpia e 48 vjeçarit gjendet kokain!

Gjatë ditës së djeshme prej orës 17:00 deri ora 19:00, pjesëtar të policis kanë kryer kontroll në shtëpinë e 48 vjeçarit E.M nga Tetova, informon portali “tetova1”.
Gjatë kontrollit, ndër dritaren në banjë janë gjetur pako në të cilat ka pasur kokain.

E.M është arrestuar dhe mbajtur në polici. Pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër E.M pritet të ngritet procedurë gjyqësore.