Tetovën e keni bo çerdhe të qenve endacak dhe çka është ma keq!

0
Foto: Ilustrim

Altrim Mamuti/

Prodhoni nëpër fabrikat e Gjevgjelisë e Strumicës, dhe vini e i shisni në tregun e Tetovës! Rrymën e paguajmë për 220V ndërsa në shum raste qytetarët ankohen se servohet 110V! Mbi 100 lypsarë që i sjellin në mëngjes për çdo dit që lypin rrugëve të Tetovës dhe askush nuk i kontrollon! Privatizuat “TETEKSIN” “MONOPOLIN” “ZHITO POLLOGUN” (MLININ, dhe shum lokale të “Zhito Pollogut” etj etj! I mbani qytetarët nga 10 vite me kontrata në vepër pa ju dhënë vendime pune që ti kërcnoni pastaj për tju dhënë votë! Tetovën e keni shëndruar në çerdhe të qenve endacak dhe çdo gjëje negative!
*postim në facebook