Thellohet skandali/Zhugiq: Ju përcjellë mesazhin e Mickoskit, ne luftojmë kundër Brukselit dhe Uashingtonit

“Ajo që po ju them juve është fjalët e kryetarit të respektuar Hristijan Mickoski. Unë nuk interpretoj vetëm, këto nuk janë idetë dhe mesazhet e mia. Kjo fazë e vizitave në komitetet komunale është për t’ju përcjellë mesazhet e tij “dëgjohet në regjistrimin audio që u shfaq në YouTube dhe mbi të cilin mund të dëgjohet zëri që pretendohet se i përket Jelena Zhugiq.

“Ne nuk po luftojmë me Zaevin, po luftojmë me Brukselin, me Uashingtonin. Kjo është një strategji serioze dhe afatgjatë. Kjo është një strategji e dekompozimit, për të përfunduar atë që nuk ishte përfunduar në 1913. Dhe ky Vardari i vogël që na ka mbetur dhe për ta marrë atë nga ne, sepse ne jemi kërthiza e botës, sepse është Rruga e Mëndafshit. “Ne nuk kemi nevojë për BE, ne kemi nevojë për të,” tha zëri që pretendoi të ishte Zhugic.

Regjistrimi tregon se si zëri që pretendohet të jetë i Zhugiq thotë se nëse Hristijan Mickoski nga VMRO-DPMNE largohet, atëherë të gjithë do të largohen. “Në të njëjtën kohë, partia do të merret nga disa shoqata kriminale.” “Të gjitha ato bomba, krime, që na demonizuan, nuk bënë banditë, e dënuan Nikolla Gruevski për Mercedesin,” lexohet në video.

Në fund të videos që zbardhi në YouTube sot, zëri që supozohet se i përket Jelena Zhugiq tregon për komitetet komunale të pajisura mirë dhe selinë e partisë. “Ne ulemi në komitete komode komunale me karrige të nxehta, të bukura. Selia jonë është me llambadarë të mrekullueshëm, qilima të kuq, sofër dhe ndjenja është se jemi rehat. “Unë nuk mund të ulem në këto takime, unë jam në luftë,” tha Zhugiq.