Thirrje për protesta në rrjetet sociale

0

Në rrjetet sociale kanë vijuar thirrjet për protesta pas vendimit të gjykatës së Kumanovës për lirimin e Boban Iliqit, që akuzohet për rastin e vrasjes së Almirit 4 vjeçar.

Protesta paralajmërohet të mbahet ditën e mërkurë 21.03.2018. Ende nuk dihet se kush është organizatori dhe në sa ora do të zhvillohet. Rikualifikimi i rastit nga vrasje në aksident ka nxitur reagime të ashpra politike dhe nga ana e ekspertëve juridik, të cilët kanë atakuar prokuroren e rastit. Almir Aliu, 4 vjeç u përplas me veturë nga Boban Iliq, mirëpo të nesërmen ndërroi jetë si pasojë e plagëve të rënda.