Thyhen xhamat e shtëpisë së shëndetit në Preshevë

0

Persona ende të paidentifikuar kanë thyer xhamat në shtëpinë e shëndetit në Preshevë. Ngjarja ka ndodhur gjatë natës.

Siç merr vesh Presheva.AL persona akoma të paidentifikuar kanë thyer xhamin e shtëpisë së shëndetit objekti ku gjindet praksa e përgjithshme, xhamat janë thyer me gurë duke i hedhur brenda.

Shpresojmë se ky veprim do të dënohet dhe kryerësist e këtij akti të marrin denimin e merituar, pasi siç dihet se shtëpia e shëndetit është e pajisur me kamera të sigurisë.

Drejtori i shtëpisë së shëndetit në Preshevë përveç që ka informuar për rastin që ka ndodhu ai ka shkruajtur “Vandalizmi dhe Thyerja e xhamave ka ndodhë në shtëpinë e shëndetit në Preshevë! Turp ju qoftë për jetë!

Më poshtë keni fotot: