Torta euroatlantike për ditëlindjen e Ali Ahmetit (FOTO)

0

Bashkëpunëtorët e liderit të shqiptarëve të Maqedonisë dhe veprimtarit të çështjes kombëtare shqiptare në rajon, Ali Ahmeti janë përkujdesur për tortën e veçantë me rastin e 60 vjetorit të lindjes së tij.

Torta simbolizon malin e përpjekjeve të tij për integrim euroatlantik dhe orientim perendimor të shqiptarëve me ç’rast ai po ngjit hapat e fundit të majës së suksesit, integrimit në NATO dhe në Bashkimin Evropian.

Marrim vesh gjithashtu që bashkëpunëtorët e tij kanë pregaditur edhe një befasi të madhe për liderin e tyre të cilën do ta shpalosim më vonë.