Tragjedi në Rodos: Një fëmijë shqiptar nxirret i vdekur nga deti

0

Një tragjedi e re është shënuar në Rodos: një fëmijë shqiptar u nxor i vdekur në breg të detit, në Zefiro dhe pritet që autopsia të zbulojë shkaqet e vdekjes.

Fëmija me origjinë shqiptare është sjellë në qytetin e Rodosit pasditen e së dielës nga bregu i Zefiros. Ai u transportua me ambulancë dhe në spitalin e Përgjithshëm të Rodos u bë regjistrimi i vdekjes së tij.