Trajneri i kësaj kombëtare aplikon për ta marr drejtimin e Kosovës

Përfaqsuesja e Kosovës është në kërkim të një trajneri, për ta zëvendësuar Albert Bunjakun i cili ishte larguar para disa muajsh, raporton infokusi.com

Bunjaku me Kosovën  nuk kishte rezultate të knaqshme, një barazim dhe asnjë fitore të vetme në kualifikime.

Emri më i ri për stolin e Kosovës është Abdel Nasser Barakat, i cili tanimë ka aplikuar për këtë pozitë më peshë të madhe.

Abdel Nasser Barakat ishte trajner i kombëtares palestineze që nga viti 2015.

Nasser Barakat ka drejtuar edhe grupmoshat e reja të Palestinës. /INFOKUSI.COM