Tre shqiptarë për Maqedoninë ndaj Gjeorgjisë

Milevski me formacion të “kujdesshëm” ndaj Gjeorgjisë!

Maqedonia do ët zhvillojë përballjen e parafundit të Ligës së Kombeve, kundër Gjeorgjisë në Tbilisi, ndërsa dy orë para kësaj sfide, Blagoja Milevski, shpalosi listën e futbollistëve.

Në portë do të jetë DImitrievski, ndërsa para tij janë Alioski, Vellkovski, Musliu dhe Zajkov.

Ndërkohë në mesfushë do të jenë Ashkovski, Spirovski, Bardhi dhe Elmas.

Ndërkohë sulmi do të drejtohet nga Ristovski dhe Miovski.