Tre Tenorët në Shkup

0

Mbrëmja e datës 15 prill, do të mirëpres tre tenorët shqiptarë në skenën e Operës së Maqedonisë.

Figura me bagazh të madh artistik, si Josif Gjipali, Kastriot Tusha dhe Enea Çaushi bashkë me violinsitin e mirënjohur Zeqir Sulkuqi do shtojnë peshën e festivalit “Skena e Muzikës Serioze Shqitpare”.

Koncerti i 15 prillit, do jetë nën udhëhqjen e dirigjentit të mirënjohur Leonardo Kuadrini dhe orkestrës filhramonike të Universitetit të Arteve “Ibrahim Madhi” me drejtor artistik Isak Shehu.