Tregtarët sërish protesta, kërkojnë uljen e çmimit të parkingut

0

Sot në mëngjes në rrugën Kirill dhe Metodij rreth 50 qytetarë të cilët punojnë në Tregun e Gjelbër kanë protestuar duke bllokuar komunikacionin në këtë rrugë me kërkesë për uljen e çmimeve për parking në Komunën Qendër.

Ndryshe komuna Qendër ditë më parë morri vendin për ritjen e çmimit të parkingut, kjo shkaktoi revoltën e tregtarëve sepse sipas tyre , kjo do të ndikoj në punën e tyre, gjegjsishtë uljen e qarkullimit ditorë./Alsat-M