Tubimi në lagjen Qendër i Lëvizjes BESA, i pranishëm Gadaf Muharremi asambleisti nga Cyrihu

Në tubimin e Lëvizjes BESA sonte në lagjen Qendër i pranisjëm ishte Gadaf Muharremi asambleisti nga Cyrihu i Zvicrës.

Me një fjalë rasti Gadaf Muharremi falënderoi kryetarin e komunës për mimpritjen nga ku tetovarëve i’u dha vetëm një mesazh, votoni numrin 8, për ndryshimet e nisura në Tetovë, për zhvillimin e kryeqendrës shqiptare.

Kujtojm që Gadafi e vizitoi edhe komunën e Tetovës ku premtoi baahkëpunimin mes komunës së Cyrihut dhe Tetovës në dobi të qytetarëve.