Tuna s’do ta njihte veten po ta shihte këtë foto

0

Sot, Tuna është një ndër këngëtaret më të pashme të estradës shqiptare

Para disa muajve ajo mori epitetin që çdo femër ëndërron, atë të nënës, duke sjell në jetë një djalë me emrin Tian.

E të shumtë janë yjet e estradës që i janë nënshtruar operacioneve plastike.

Në mesin e tyre futet dhe Tuna, por që asnjëherë nuk ka pranuar se ka bërë ndonjë ndërhyrje.