U vaksinua pa radhë, shkarkohet sekretari i Spitalit të Ohri

Drejtori i Spitalit të Ohrit sot pritet të shkarkojë dhe të suspendojë sekretarin e spitalit, i cili në kundërshtim me Planin Nacional për imunizim kundër Covid-19, është vaksinuar pa radhë në spitalin modular në Shkup, njofton Ministria e Shëndetësie, transmeton Alsat.

“Ministria e Shëndetësisë dënon çdo keqpërdorim dhe shkelje të grupeve prioritete që janë përfshirë në tre fazat e para të imunizimit me kovid”, thonë nga MSh.