Ulqini është goditur nga një stuhi e fuqishme (FOTO)

0

Shiu dhe era kanë dëmtuar makina, janë rrëzuar drunjtë, ndërsa edhe në pjesën e plazhit raportohet për dëme të mëdha materiale.