“Ulqini, qytet i vogël me zemër të madhe – Emro, triumfo për ne!”

“Ulqini qytet i vogël me ZEMER të madhe! Pasi brenda tre ditëve në kohë rekorde, u mblodhën më shumë se dy të tretat e parave për të trajtuar nipin tim Emro Abazin (i cilit për trajtim në Gjermani i nevojiten 450.000 euro), sonte MJEKËT, FRIZERËT, RINIA mbushën korzon, duke punuar me zemër në baza vullnetare. Kjo është një SOLIDARITET i paparë deri më tani!”, kështu shkruan xhaxhai e Emros, Dritan Abazi.

Faleminderit qytetarëve të Ulqinit, miqëve tanë nga i gjithë shteti dhe rajoni, poashtu dhe humanistëve nga diaspora!

Emro triumfo për ne!