Unazat interesante për martesë, me GPS

Kohët e fundit është njohur një alternativë e re për bashkëshortët, unazat GPS.

Këto unaza martese inovative përfshijnë GPS, në këtë mënyrë që bashkëshortët të mund të dinë për vendndodhjen e partnerëve të tyre në çdo kohë.Pjesë e inovacionit të bizhuterive të famshme inteligjente

Edhe pse për shumë përdorues këto unaza martese GPS mund të jenë alternativa ideale, për shumë të tjerë mund të jetë një tregues i sjelljes posesive dhe kontrolluese në martesë.

Kështu, mendimet janë mjaft të ndryshme. Këto unaza inovative thuhet se e kanë origjinën në Brazil, duke u prodhuar nga një kompani e quajtur ”Boyfriend Tracker”. Këto unaza shpesh funksionojnë ose sinkronizohen përmes diçkaje të quajtur ‘aleanca’, ku çiftet sinkronizojnë unazat e tyre me njëri-tjetrin përmes një kodi që u lejon atyre të njohin vendndodhjet e tyre.

Gjithashtu, këto unaza kanë sensorë të aftë për të zbuluar kur njerëzit ndalojnë përdorimin e unazës. Në këtë mënyrë, mund të regjistrohet koha, momenti dhe vendi në të cilin aksesori i përmendur ndaloi së përdoruri.

Ndër disa nga përfitimet që thuhet se kanë këto unaza martese me GPS, janë këto: Dije vendndodhjen e bashkëshortit në çdo kohë.

Në rast vjedhjeje ose humbjeje, pasi këto ‘aleanca’ janë të sinkronizuara, ato mund të lokalizohen saktësisht.

Ata janë tërheqës estetikisht si dhe luksoz, duke i bërë ato një dhuratë ideale për martesë.

Sipas krijuesve të saj, ideja dhe qëllimi i këtyre unazave është të ndihmojë në rast të zhdukjeve apo rrëmbimeve.

Për sa i përket çmimit të këtyre unazave, ato mund të merren nga 350 dollarë e lart. Pra, varen faktorë të ndryshëm, siç janë materialet nga të cilat janë bërë. Po kështu, gurët që janë të ngulitur do t’u japin atyre një vlerë më të madhe ose më të vogël.

Ky trend i ri i përzierjes së teknologjisë me artikujt e luksit mesa duket po ecën shumë mirë./21Media