Ura Kumanovë-Çërkez të hënën në qarkullim

0

Qytetarër e rajonit të Kumanovës nuk kanë nevojë më të sillen rreth e qark qytetit për tu kyçur në rrigën e vjetër që shpie për Shkup dhe anasjelltas.
Punimet e urës që zgjatën më tepër se dy muaj,në mes të stacionit fshatit Çekrez dhe Kumanovës pritet të përfundojnë gjatë lëtij vikendi.
Përfaqësues të kompanosë që po i kryejnë punimet i thanë agjencisë së lajmeve INA se kjo irë të hënën do të lëshohet për qarkullim. (INA)