Vajza e Komandant Zogut nga Tetova vazhdon rrugën e babait me poezi (Video)

0

Vargje poetike, krenarie e ndjenja kombëtare. Kjo është atmosfera që hasi ekipi i Lajm TV gjatë vizitës se shtëpisë së Rrezarta Samiu-t, poetës së re, njëherit vajzë e Rahim Samiut- Komandant Zogit tashmë të ndjerë.

Rrezarta së shpejti pritet të publikoj edhe librat e saj me poezi. Një pjesë të poezive ia ka kushtuar babait, kurse nje pjese vëllait të saj te vogël i cili u nda nga jeta para disa muajve.

Poezia, nuk është e vetmja sferë në të cilën Rrezarta ka sukses. Ajo merret edhe me pikturim dhe kishte realizuar një numër të madhë të ekspozitave. Gjithashtu vazhdon ti ndjekë mësimet si nxënëse e rregullt në shkollën e mesme të mjeksisë në Tetovë.

Rrezarta i takon njeres prej familjeve më të njohura patriotike në Tetovë. Ajo me krenari vazhdon rrugën e babait. Komandant Zogu i sherbeu kombit me pushkë, kurse rrezarta me poezi.

https://www.facebook.com/lajmtvonline/videos/500824423717407/