Valverde ka një lajm fantastik për tifozat e Barcelonës

Ernesto Valverde ka theksuar se klubi katalan mund të realizojë blerje për vitin 2018.

Barcelona mund të sjellë përforcime gjatë afatit kalimtar të janarit.

Trajneri Ernesto Valverde ka theksuar se klubi katalan mund të realizojë blerje për vitin 2018.

“Jemi klubi që jem dhe gjithmonë duam të përmirësohemi. Edhe ne duhet ta përforcojmë skuadrën në të njëjtën mënyrë si skuadrat tjera”, ka thënë ai për Barça TV. /Sovrani/