Vëllai i Oliver Ivanoviqit flet për vrasjen e vëllait, përmend disa fakte!

0

Vëllai i Oliver Ivanoviqit, politikanit të vrarë nga Mitrovica veriore, Miroslav Ivanoviç, ka folur për herë të parë rreth vrasjes të cilët e ka cilësuar kryekëput politike. Në një intervistë për televizionin “N1”, ai ka thënë se familja e tij janë duke u përballur me shqetësime të shumta rreth kësaj çështje.

“Është një dramë shumë e rëndë duke e ditur se jeta Oliver është marrë. Padyshim se kjo është një vrasje politike, i cili flet për sfondin dhe motivet e vrasjes, ne kemi arritur për të gjetur se ka indikacione të çdo gjë tjetër. Ne jemi të lënë në vetën tonë, dhe për të analizuar dhe për të dëgjuar çdo fjalë të folur”, është shprehur ai. Më tej, Miroslavi deklaroi se bashkëpunëtorët dhe të afërmit e Oliverit do të vazhdojnë me kërkesat për të gjetur autorët e krimit, por ai autorët e kësaj vrasje po i quan si ‘monstruoz’. “Pra, është interesi ynë për të gjetur se kush janë organizatorët dhe autorët e këtij akti monstruoz”, u shpreh ai.

Në këtë vrasje, siç e quan ai ,ka shumë lojtarë dhe drejtime ka të shpien sytë se cila është e vërteta e ngjarjes dhe kush kontribuoi rreth saj.