Vende të lira pune në Ulqin

Shoqata joqeveritare ”PROMUL” në kuadër të projektit ”PUNËSIMI I TË RINJVE – NEVOJË PËR TA, OBLIGIM PËR NE”, një pjesë e të cilitshtë përkrahur edhe nga komuna e Ulqinit në konkursin për organizatat joqeveritare do të vazhdon me publikimin e konkurseve për vendet e lira të punës në qytetin tonë.

Publikimi i konkurseve do të bëhet së paku një herë në muaj. Shpresojmë që me këtë projekt së paku të informojmë të rinjtë tanë për vendet e lira të punës në qytetin e Ulqinit duke i grumbulluar njoftimet nga të gjitha burimet e mundshme.

Me këtë rast njoftojmë të gjith subjektet private që në rast të pasjes së vendeve të lira të punës, mund të shfrytëqojnë faqet e Ulqini Online, për të paraqitur njoftimet e tyre.

Më poshtë mund të shikoni konkursin e radhës  për vendet të lira të punës në Ulqin. Klikoni në figurën e mëposhtme për të shikuar më qartë.

Poashtu në linkun e mëposhtëm keni edhe disa mundësi tjera punësimi. Klikoni në link dhe shikoni se për çka bëhet fjalë.

Klikoni ketu