Vërshime në disa fshatra të Preshevës, Arifi: S’ka dëme në njerëz (VIDEO)

Ish-kryetari i Preshevës, Shqiprim Arifi, ka treguar për vërshimet që shkaktuan dëme në disa fshatra të komunës së Preshevës sonte.

“Kemi parë qytetarë të trishtuar dhe të dëmtuar. S’kemi pasë dëme ne njerëz, s’është dëmtuar shëndeti i askujt. Ka pasë dëme në infrastrukturë dhe kjo është fatmirësia në fatkeqësi”.

Ai ka thënë se ka pasë banorë nga fshatrat tjera që janë solidarizuar me ata që pësuan nga vërshimet.

Arifi ka thënë se do të kërkojnë një pako financiare në mbledhjen e Kuvendit Komunal për kompensimin e dëmeve. Po ashtu, ai ka kërkuar edhe nga Kosova që të ndihmojë siç ka bërë me komunën e Bujanocit.

https://fb.watch/5MgIf2rmsX/