Veseli e godet keq Taravarin

I ftuar në emisionin “Në Fokus” në Art Channel, lideri i RDK-së dhe njëherit nënkryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Vesel Memedi, duke folur për Komunën e Gostivarit, potencoi se shkak i bllokimit të Këshillit komunal në Gostivar ka qenë vetë kreu aktual Arben Taravari.

“Pa asnjë kusht të gjithë ne, gjegjësisht LSDM, BDI dhe RDK ia ofruan Arben Taravarit këshilltarët, por ai nuk deshi që të heq dorë apo të prish koalicionin me VMRO-DPMNE-në. Na refuzoi ne dhe vazhdoi me VMRO-në, të cilën të gjithë në e luftonim bashkërisht. Kjo ka qenë arsyeja e bllokimit të Këshillit komunal në Gostivar. Problemi nuk ka ardhur nga ne, por na ai, e ne së bashku me VMRO-DPMNE-në nuk mund të bëheshim”, tha Memedi.