Vetëm edhe 20 ditë kanë mbetur për t’u regjistruar si votues jashtë vendit

Për votuesit nga diaspora, vlen të theksohet se kanë mbetur edhe 20 ditë për të aplikuar për të votuar nga jashtë vendit në Zgjedhjet Lokale – 17 tetor 2021, transmeton albinfo.ch.

Deri me datën 29 Korrik 2021, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka pranuar 1801 aplikime për regjistrim për të votuar nga jashtë vendit (përmes postës) në Zgjedhjet Lokale 2021:

Prej tyre, 1690 aplikime janë aprovuar dhe 110 janë refuzuar gjithsej. /Albinfo.ch