Video e rrallë: Haradinaj në një dokumentar francez gjatë luftës në Kosovë

0

Ne një dokumentar në gjuhën frënge të bërë në Kosovë gjatë luftës shfaq Ramush Haradinajn në uniformën e UÇK-së në vitin 1999.

Në atë kohë Haradinaj shfaqet si komandant i UÇK-së, ku shfaqet edhe në video.

Ushtarak dhe djalë i ri, Ramush Haradinaj shihet duke dhënë urdhëra për ushtarët e UÇK-së, shkruan gazeta “Bota sot”.

Në këtë dokumentar Haradinaj shfaqet duke folur në gjuhën frenge.

Se sa ka ndryshuar kryeministri i Kosovës për vite mund ta shihni në këtë video: