(Video) Familjet e viktimave hapin dyert për ngushëllime

Mbarë vendi u trondit nga fatkeqësia e rëndë që ua mori jetën 45 personave por më së shumti familjet dhe të afërmit e viktimave. Disa familja kanë hapur dyert për ngushëllime edhe pse akoma nuk e dinë se kur do të vijnë nga Bullgaria trupat e të afërmeve të tyre të ndjerë.

Ekipi i televizionit Alsat vizitoi disa familje, ndër to edhe familjen Jahiu e cila dje humbi 8 anëtarë të saj.