Video-loja “Gran Turismo 7” mori tre vetura të reja dhe një pistë

Video-loja Gran Turismo 7 ka marrë një përditësim që përfshin tre vetura të reja dhe një pistë shtesë.

Bëhet fjalë për pistën Road Atlanta që ndodhet në Braselton të Gjeorgjisë, e cila është e gjatë 4088 metra. Ai përbëhet nga 12 kthesa dhe ka një ndryshim në lartësi prej 38 metrash. Rruga më e gjatë është 1275 metra e gjatë.

Lojtarët kanë në dispozicion edhe tre vetura të reja, të cilat vijnë nga periudha të ndryshme.

BMW M2 Competition (2018) është më i fundit në mesin e tyre, ai është një model i gjeneratës së mëparshme i mundësuar nga një 3.0-litërsh dy-turbo drejt-gjashtë që zhvillon 45 kuaj/fuqi dhe 551 Nm çift rrotullues.

Sipas specifikimeve të fabrikës, kupeja me kambio manuale me 6 shpejtësi përshpejton nga 0 në 100 km/h për 4.4 sekonda, ndërsa versioni me kambio automatike me 7 shpejtësi arrin “100” për 4,2 sekonda. Shpejtësia maksimale e kufizuar elektronikisht është 249 km/h ose 280 km/h me paketën opsionale M Driver’s.

Vetura e dytë është një Nissan Silvia K Aero i vitit 1996. Modeli Silvia u rifreskua në vitin 1996 në mënyrë që pjesa e sipërme e kapuçit të marrë një formë më të rrumbullakosur, si dhe drita të ridizajnuara. Sa i përket motorit, ai është një njësi me katër cilindra 2.0 litra me një turbocharger që zhvillon 217 HP dhe fuqia e të cilit transmetohet në rrotat e pasme.

Pjesë e paketës është Ford Sierra RS 500 Cosworth i vitit 1987, i cili përfaqëson një version më të fuqishëm të modelit Sierra RS Cosworth. Ndryshimet përfshijnë një turbongarkues më të madh dhe një intercooler. Në versionin rrugor, motori jepte 224 kuaj/fuqi.

Red Bull X2019 25th Anniversary Special Edition është një shtesë në botën e prototipeve virtuale.