VIDEO/Mësojnë të luftojnë, fëmijët serbë bëjnë stërviten në Rusi

0

Në internet është shpërndarë një video në të cilën shihen fëmijë për të cilët besohen të jenë nga Serbia, duke kaluar në trajnime intensive, ku mësojnë për të luftuar me armë, të ngjiten, të luftojnë me duar dhe të tjera.

Nuk dihet nëse xhirimet janë bërë në Serbi, Rusi apo Ukrainë, por trajnerët e rinj flasin në gjuhën ruse dhe një person përkthen urdhrat në gjuhën serbe.

Është tronditëse të shohësh disa prej fëmijëve që stërviten në poligone në male.