VMRO: Arsovska ka shkaktuar kaos, grindet me sindikalistët

Kryetarja e qytetit të Shkupit, Danela Arsovska, në vend që t’i zgjidh problemet e qytetarëve, ajo krijon probleme të reja. Në vend që të fokusohet në zbatimin e programit të tij, ajo fokusohet në krijimin e konflikteve. Për një kohë të shkurtër krijoi kaos në qytet, thuhet në deklaratën e VMRO-DPMNE-së.

“Shkupi është i pisët si asnjëherë më parë. Ai u grind me bashkimin e JP Vodovod dhe Kanalizaza. Ai është grindur me sindikatat e NTP-së. Vonesë e pagesës së pagave në parqe dhe gjelbërim. Pagesa me vonesë e pagave në “Lajka”. Ajo u grind me transportuesit privatë. Në shkollat ​​nën qytetin e Shkupit mbretëron kaos.

Ajo i detyron zjarrfikësit të jenë roje.

E vetmja me të cilën nuk grindet është LSD. Ajo papritmas harroi marrëveshjet dhe krimet e errëta të udhëheqjes së mëparshme të qytetit të Shkupit, të udhëhequr nga kuadrot e LSD-së. Kjo përkon me kontaktet dhe takimet e Arsovskës me Kovaçevskin dhe Jakimovskin në Qeveri.

Arsovska duhet të merret më pak me politikë e më shumë me zgjidhjen e problemeve të njerëzve. Arosovska të përveshë mëngët dhe të përmbushë premtimet që u ka dhënë qytetarëve në vend të ngatërresave”, thonë nga VMRO-DPMNE.