VMRO-DPMNE: Ekziston koalicion kriminal LSDM-Mijallkov

Mosgjetja e Sasho Mijallkovit që të vendoset para organeve të rendit, për opozitën maqedonase, VMRO-DPMNE-në paraqet dëshmi se ekziston koalicion kriminal mes partisë në pushtet, Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë dhe Mijallkovit.

“Siç e dini, kur e larguam nga anëtarësia Sasho Mijallkovin, publikisht deklaruam se ekziston koalicion kriminel Zoran Zaev – Sasho Mijallkov, i cili jo vetëm këto 3 vjet, por 15 vjet punon në shkatërrimin e Maqedonisë”, tha Aleksandër Nikollovski nga VMRO-DPMNE-ja.