VV: Çka duhet të bëjmë tjetër? Propozo, refuzim, propozo, refuzim

0

Sot, VV ka dërguar një ofertë të re në drejtim të LDK-së ku propozohet rritja e numrit të ministrive për 2, ku një do t’i shkonte LDK-së dhe një tjetër minoriteteve.
Kjo ofertë është konsideruar si jo-serioze nga nënkryetari i LDK-së, Agim Veliu i cili është shprehur se Vetëvendosja po tenton ta nënshtrojë LDK-në.
E në lidhje me këto qëndrime, zëdhënësi i LVV-së, Arlind Manxhuka nëpërmjet një postimi në Facebook ka pyetur se çfarë duhet të bëjë më tepër Lëvizja Vetëvendosje.
“Çka duhet tjetër me bë Lëvizja? Propozo, refuzim, propozo refuzim.”, ka shkruar ai.