VW ruan ridizajnimin e Passatit evropian

0

Kampioni i maskuar i Passat-it të ripërtërirë u regjistrua gjatë testimit në rrugë.

Volkswagen Passat për 2019 debuton deri në fund të këtij viti dhe pritet të pësojë një ndryshim të dizajnit.

Praktika e mëparshme e prodhuesit gjerman na tregon se ristilizimi i pjesës së jashtme të Passatit do të jenë minimale, transmeton KosovaPress.

Mbetet për t’u parë nëse Passat për 2019 mund të ketë maskën e përparme në stilin e Arteel më moderne dhe besnike. Ndryshimet në enterier do të jenë më diskrete.