Xhonson: Marrëveshja për emrin është lajm fantastik

0

Ministri britanik i Punëve të Jashtme, Boris Xhonson e përshëndeti marrëveshjen e arritur midis kryeministrave të Maqedonisë dhe të Greqisë Zoran Zaev dhe Aleksis Cipras për kontestin për emrin.

“Lajm fantastik është se kryeministrat Zoran Zaev dhe Aleksis Cipras arritën marrëveshje për çështjen e emrit. Për këtë nevojitet lidership dhe guxim politik. I inkurajoj të gjithë liderët politikë në të dyja vendet t’i njohin përfitimet të cilat i solli zgjidhja e kësaj çështje shumëvjeçare”, shkroi ministri britanik i Punëve të Jashtme në Tuiter.