Yuri Kim: Krenare që Shqipëria i bashkohet SHBA-së në Rrjetin e Pastër…

0

Ambasadorja amerikane Yuri Kim përshëndet përfshirën e Shqipërisë në rrjetin e pastër për të mbrojtur rrjetet 5G.

Kim shkruan se ky është një vendim shumë i rëndësishëm strategjik për të mbrojtur këtë infrastrukturë kritike.

Yuri Kim: Krenare që shohin Shqipëria dhe të tjerë i bashkohen SHBA-së në Rrjetin e Pastër për të mbrojtur rrjetet e tyre 5G nga shitësit e pabesueshëm. Vendim i rëndësishëm strategjik për të mbrojtur infrastrukturën kritike.