Z.Murat Jashari për Kryeministër

0

Z.Murat Jashari për Kryeministër 🇦🇱

Qeveri teknike kalimtare me z.Murat Jasharin Kryeministër është një ide brilante e kryeparlamentares znj.Vjosa Osmani.

Figura e z.Murat Jasharit jo vetëm që do të kishte konsenzusin mbrënda shqiptarëve në Republikën e Kosovës por në mbarë Kombin Shqiptar mbrënda dhe të Diasporës nga gjdo cep i botës.

Dhe nga ana tjetër qetësisht do të tejkaloheshin tensionet politike mes palëve.

Dhe njëkohësisht do ti zhbënte hienat e kamufluara që mezi presin të instalojnë një qeveri kukulash që do të vallëzojë nën tingujt e shovenizmit ekspansionist serborus,në projektet e tyre kundra Republikës së Kosovës e ma gjërë kundra kombit Shqiptar,si përmes ndarjes ashtu dhe përmes “minishengenit” ballkanik.
eugen shehu